A Sky Full Of Stars

Sportdienst Londerzeel organiseert in samenwerking met ‘A sky full of stars’ op 23/03/2019 een STAR2RUN te Londerzeel.

Dit sportief evenement, hetzij al lopend of al stappend, wil alle inwoners van Londerzeel en alle sympathisanten van ‘A sky full of stars’ in beweging brengen en dit voor de gelegenheid in de mooi uitverlichte gemeente Londerzeel.

STAR2RUN is een recreatieve combinatie van urban trail en nightrun.

Het deels verlichte en geanimeerde parcours van ongeveer 5km gaat langs en door verschillende gebouwen in het centrum van Londerzeel. Voor één keer loop of stap je doorheen gebouwen waar je anders niet door mag. Een ‘run’ met de nadruk op FUN!!!

Wat we al kunnen verklappen is dat de aankomst zal liggen IN zaal ’t Centrum. De nieuwe uitbater zorgt trouwens voor een heuse afterparty!!!

Elke deelnemer zal bij aankomst en op vertoon van zijn of haar polsbandje een goodiebag krijgen met enkele leuke gadgets in.

Voor alle meerderjarige deelnemers wordt er door brouwerij Palm ook een gratis Palm voorzien.

Dit alles is ten voordele van het Berrefonds.

Dit is een vzw die ouders ondersteunt bij het verlies van hun kindje. Zij bieden een herinneringskoffer aan voor kindjes overleden tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte. Voor kindjes overleden vanaf twee maanden tot twaalf jaar is er een koesterkoffer.

Omdat wij zelf al op verschillende manieren werden geconfronteerd met dit verlies, kunnen we enkel maar bevestigen dat er een grote nood is aan initiatieven zoals het Berrefonds!

Mis deze unieke beleving niet en schrijf je alvast in voor ons event!

We maken een onderscheid tussen tickets voor lopers en stappers. Elk van deze zijn ook nog eens opgesplitst in kinderen onder de 12 en volwassenen.

Kinderen onder de twaalf dienen vergezeld te zijn door een volwassene.

Wie graag samen loopt, schrijft best samen in!!!!!

Voor groepen hebben we een voordelig groepstarief.

De lopers starten in verschillende waves, de stappers zullen starten in één grote wave.

Inschrijven kan tot en met zondag 17/03/2019.

Tickets zijn te verkrijgen via deze link

https://be.ticketgang.eu/event.php?key=66783