A Sky Full Of Stars

 

Voor het 2de jaar op rij organiseren wij ‘A sky full of stars’ in samenwerking met de Gemeente Londerzeel een Star2Run.

Deze zal doorgaan op zaterdag 21/03/2020.

Dit sportief evenement, hetzij al lopend of al stappend, wil alle inwoners van Londerzeel en alle sympathisanten van ‘A sky full of stars’ in beweging brengen en dit voor de gelegenheid in de mooi uit verlichte gemeente Londerzeel.

Star2Run is een recreatieve combinatie van urban trail en nightrun.

Het deels verlichte en geanimeerde parcours van ongeveer 6 km gaat langs en door verschillende gebouwen in het centrum van Londerzeel.

Voor één keer loop of stap je doorheen gebouwen waar je anders niet door mag.

Een ‘run’ met de nadruk op FUN!

Vertrekken doen we ter hoogte van de kerk en de aankomst zal net zoals tijdens onze eerste editie in zaal ’t Centrum zijn.

Elke meerderjarige mannelijke deelnemer zal bij aankomst in zaal ’t Centrum een CORNET mogen consumeren, elke vrouwelijke deelneemster een RODENBACH Fruitage. Dit wordt jullie aangeboden door brouwerij Palm!

NIEUW voor de kinderen is dat ook zij na afloop van het event een gratis hotdog kunnen nuttigen.

Zo is er voor ieder wat wils.

Dit alles is ten voordele van vzw het Berrefonds.

Dit is een vzw die ouders ondersteunt bij het verlies van hun kindje, hetzij tijdens de zwangerschap, kort na de geboorte of in de eerste levensjaren.

Zij doen dit door het schenken van een koesterkoffer of door het organiseren van praatgroepen. Kortom, zij zijn er voor de mensen wanneer ze dit het hardst nodig hebben!

Omdat wij zelf al op verschillende manieren werden geconfronteerd met dit verlies, kunnen we alleen maar bevestigen dat er een grote nood is aan initiatieven zoals het Berrefonds.

Mis deze unieke beleving niet en schrijf je alvast in voor ons event.

We maken een onderscheid tussen tickets voor lopers en stappers. Elk van deze zijn ook nog eens opgesplitst in kinderen onder de 12 en volwassenen.

Kinderen onder de 12 dienen vergezeld te zijn door een volwassene.

Wie graag samen loopt, schrijft best samen in!!!!!

Voor groepen hebben we een voordelig tarief.

Nieuw dit jaar is dat de servicekosten door ons worden gedragen waardoor de ticketprijs ietsje hoger ligt dan vorig jaar maar jullie dus niet voor extra kosten komen te staan.

Inschrijven kan tot en met zondag 15/03/2020.

Tickets zijn te verkrijgen via deze link.

Tijdens het event zullen er sfeerfoto’s gemaakt worden die gepubliceerd zullen worden via onze communicatiekanalen. Deelnemers zijn hiervan op de hoogte en doen met hun deelname afstand van hun portretrecht.